“Ne imej sam sebe za modrega, boj se Gospoda in varuj se hudega.”  Pregovori 3,7

VEČ je skupina za srednješolce, kjer se igramo zabavne igre ter se pogovarjamo o stvareh, ki so pomembne v življenju (o odnosih, vrednotah, prijateljstvu, razreševanju konfliktov, o Bogu …). Prav tako organiziramo tudi izlete ter zimske, angleške in glasbene tabore. Naša želja na Veču je, da vam stojimo ob strani, ko se soočate z življenjem, s stresom, z odločitvami in veselimi dogodki, ter pri tem skupaj rastemo, se podpiramo in hkrati zabavamo. Naš temelj so krščanske vrednote in Sveto pismo, hkrati pa se z veseljem pogovarjamo in dopuščamo, da postavljate vprašanja in raziskujete, kaj sami verjamete. Če se radi pogovarjate, raziskujete življenje, gradite dobre odnose in želite izvedeti več o Bogu, se nam pridružite.

Od kod prihaja ime VEČ?
Dijaki se veliko stvari učite v šoli, od staršev in drug drugega. Šola ponuja veliko informacij, ki naj bi jih rabili za nadaljnji študij in službo. AMPAK ljudje rabimo veliko več znanja na mogoče malo drugačnih področjih. Super je vedeti več o matematiki, biologiji, se učiti angleško in podobno, ampak kje se bomo naučili česa o odnosih, prijateljstvih, vrednotah, razreševanju konfliktov, kako preboleti nek dogodek, kaj je resnično pomembno, v čem smo dobri, o duhovnosti, o Bogu …? O vsem tem in še več se pogovarjamo in raziskujemo na Veču.

Kdaj
Vsak petek, od 18.00 do 22.00
Kje
Pod Ježami 10a
1000 Ljubljana

FB: www.facebook.com/groups/322973478069277/?fref=ts

VEC

Preučevanje Svetega Pisma
Vsi, ki radi prebirate in preučujete Sveto pismo oziroma bi radi izvedeli več, lepo vabljeni tudi na našo srednješolsko skupino za preučevanje Svetega pisma. Dobimo se vsak petek pred Večem.

Kdaj
Vsak petek, od 16.00 do 18.00
Kje
Pod Ježami 10a
1000 Ljubljana.

Angleški tabor (English Camp)
Vsi vemo, da so tabori sami po sebi zabavni. A tisto, kar naredi naš angleški tabor drugačen, je naš pristop. Na našem taboru je poudarek na pogovoru in zato dijakom omogočamo pogovor z Američani, ki priletijo posebej za naš tabor iz Seattla, ZDA. Prav tako je naš namen zgraditi odnose in pri tem izboljšati znanje angleškega jezika, se naučiti novih stvari, se zabavati med športnimi aktivnostmi, se pogovarjati o življenju in pomembnih odločitvah, izkusiti in primerjati slovensko ter ameriško kulturo, se pogovarjati o krščanskih vrednotah in Bogu ter še mnogo drugega.

 

 

Igre

 

Kdaj
25.6. – 1.7.2017
Kje
Millstatt, Avstrija
Info

Ljubljana High School Camp


Kontakt:

Zala Cempre
GSM: 051 252 767
E-mail: zcempre@drustvovec.si

 

VEC2

 

Camp skupina